Huren

in residentie Belfort .

Al onze appartementen zijn instapklaar om te huren. Alle ruimtes zijn geschilderd en voorzien van verlichting en gordijnen. Onzichtbare hulpmiddelen, schuifdeursystemen en ruimtebesparende oplossingen zijn aanwezig. We begeleiden de nieuwe bewoners van A tot Z om de verhuis van de huidige woning naar het nieuw appartement vlot en stressloos te laten verlopen. Er wordt voordien een intake-gesprek ingepland om de bewoners en de familie wegwijs te maken in de residentie en de aangeboden diensten.

 

Residentie Belfort Poperinge assistentiewoningen

Beschikbare appartementen

in residentie Belfort .

Er zijn momenteel geen assistentiewoningen te huur.
Schrijf in op de wachtlijst en wordt als eerste op de hoogte gebracht wanneer er een assistentiewoning vrij komt. 

6 voordelen van huren

in residentie Belfort .

Een prachtige residentie met vakantiegevoel centraal in de Hoppestad. Het is heerlijk vertoeven in de binnenplaats met petanquebaan, op het zonneterras van Brasserie Belfort 2.0 aan de markt of op het eigen privé terras met familie en vrienden.

De kwaliteit van de exploitatie is gegarandeerd. De samenwerking tussen Community Building (30 jaar in de sector) en Zorgsite Proventier (Stad Poperinge) zorgt voor een topservice en dienstverlening, uniek in Vlaanderen.

Een toplocatie op de markt van Poperinge. De wekelijkse markt, de supermarkt, evenementen en talrijke restaurants bevinden zich op wandelafstand. Op 20m van de residentie kan u tot rust komen in het stadspark ‘Dirk Frimout’ waar u even ontsnapt aan het bruisende stadsleven.

De huurprijzen in Residentie Belfort zijn een perfecte combinatie van prijs en kwaliteit. U betaalt niet meer dan op de particuliere huurmarkt met de syndic en service inbegrepen. Bovendien kan u genieten van een instapklaar afgewerkt nieuwbouwappartement met lage verbruikskosten.

Door een onverwacht moment in uw leven kan u plots nood hebben aan meer zekerheid of zorg. De snelheid van noodinterventies wordt gegarandeerd in minder dan 15minuten, 24/7. Indien nodig kan u later voorrang verkrijgen via het WZC Proventier.

U houdt van uw vrijheid en bent graag voorbereid op de toekomst. In Residentie Belfort kan u deelnemen aan een waaier van activiteiten of uitstappen, georganiseerd door de woonassistent en Stad Poperinge. De Hoppestad Poperinge staat bekend om zijn geschiedenis en levensgenieters.