Residentie Belfort Poperinge assistentiewoningen
Wij maken van uw huis

een thuis.

De brasserie én de serviceresidentie zijn geïnspireerd op het vernieuwde seniorenbeleid van de stad Poperinge om kwalitatieve woonvormen aan te bieden in het centrum van de stad, aan senioren die actief wensen te blijven. Het samenwerkingsverband tussen brasserie Belfort 2.0, VZW Community Building en Zorgsite Proventier zorgt ervoor dat een unieke service kan aangeboden worden aan een betaalbare prijs voor zowel koppels als alleenstaanden.

 

Bezettingsgraad

40 appartementen met terras100%
Verkocht100%
Verhuurd100%
Foto Westhoekverbeeldt.be

Prachtige ligging

Een prachtige residentie met grandeur, centraal in de Hoppestad. Het is heerlijk vertoeven in de binnenplaats met petanquebaan, op het zonneterras van Brasserie Belfort 2.0 aan de markt of op het eigen privé terras met familie en vrienden.

Foto Westhoekverbeeldt.be

Correcte huurprijzen

De huurprijzen in Residentie Belfort zijn een perfecte combinatie van prijs en kwaliteit. U betaalt niet meer dan op de particuliere huurmarkt met de syndic en service inbegrepen. U geniet van een instapklaar nieuwbouwappartement met lage verbruikskosten.

Foto Westhoekverbeeldt.be

Gegarandeerde kwaliteit

De kwaliteit van de exploitatie is gegarandeerd. De samenwerking tussen Community Building (30 jaar in de sector) en Zorgsite Proventier (Stad Poperinge) zorgt voor een topservice en dienstverlening, uniek in Vlaanderen.

Sectorverantwoordelijke

Onze sectorverantwoordelijke Stephanie Bosteels staat als eerste contactpersoon bij verhuur in voor het intakegesprek en alle nodige formaliteiten. Er wordt gezorgd dat u zonder zorgen kan intrekken in uw nieuwe woonst.

Woonassistentie via Dienst Seniorenzorg

Karlijn Debruyne en Cleo Vereecke zijn als woonassistente bereikbaar bij elke zorgvraag. Zij staan tijdens de kantooruren voor u klaar en zijn bereikbaar via karlijn.debruyne@poperinge.be of telefonisch via 057 346 500.

Nachtpermanentie via WZC Proventier

Is er ’s nachts een zorgprobleem en dient u gebruik te maken van de noodknop, dan zorgen wij in samenwerking met Proventier voor een aanwezigheid binnen de 15 minuten. 

Dienstencentrum De Bres

De Bres beoogt het welzijn, de levenskwaliteit en de zelfredzaamheid te bevorderen of te ondersteunen door het organiseren van activiteiten en door het aanbieden van diensten, waarbij steeds ‘ontmoeting met anderen’ cruciaal is.

Residentie Belfort Poperinge assistentiewoningen

Wij hebben gekozen voor een flat in residentie Belfort omdat mijn vrouw een minder goede gezondheid heeft. Mocht ik ziek worden dan moet mijn vrouw medisch ondersteund worden. We kunnen dus samen blijven genieten zonder gescheiden te worden.

Dhr. en Mevr. Salome – Beys

Enkele nuttige

links.

Burgerzaken Poperinge

Grote Markt 1
8970 Poperinge

+32 57 346 660
burgerzaken@poperinge.be

Sociale dienst Poperinge

Veurnestraat 22
8970 Poperinge

+ 32 57 333 300
socialedienst@poperinge.be

Recyclagepark Poperinge

Vlaanderenlaan 16
8970 Poperinge

+ 32 57 338 625
omgevingsdienst@poperinge.be

WZC Huize Proventier

Doornstraat 4
9870 Poperinge

+ 32 57 346 580
onthaal@huizeproventier.be